TÁMOGASSA TEVÉKENYSÉGÜNKET

A Kultúra Alap non-profit szervezetként anyagi forrásokat gyűjt közhasznú célok, elsősorban természeti és kulturális értékeink megőrzésével és a kisebbségek támogatásával kapcsolatos tevékenységek megvalósításához.

Tevékenységünk anyagi fedezetének jelentős részét különböző pályázati rendszerek segítségével biztosítjuk, munkánk sikere szempontjából azonban meghatározó a kultúraszerető emberek segítsége és támogatása. 

Mindennemű felajánlást, adományt és támogatást nagyra értékelünk és értékes célok megvalósításához használunk fel.


TÁMOGASSA TEVÉKENYSÉGÜNKET ADÓJA 2%-NAK FELAJÁNLÁSÁVAL 

Az adó 2%-nak felajánlásának menete:

 1. 2017. február 15-ig kérvényezze munkaadójánál az éves adóelszámolást (ročné zúčtovanie zaplatených preddavkov na daň). Amennyiben elmulasztotta a határidőn belül kérvényezni, késve is megteheti.
 2. Kérvényezze munkaadójánál az adóbefizetést igazoló nyomtatvány – Igazolás – kiállítását (Potvrdenie o zaplatení dane) 
 3. Az igazolás tartalmazza az adó befizetésének idejét és kiszámítható belőle:
  a) az Ön adójának 2%-a
  b) az Ön adójának 3%-a, amennyiben Ön 2016-ban legalább 40 óra önkéntes munkát tud igazolni (feltétel az intézmény által kiállított igazolás)
 4. Az adóbefizetésről szóló Igazolás alapján töltse ki a Nyilatkozatot (letölthető a lap alján)
  a) a Kultúra Alap (Fond kultúry n.f.) adatait
          Fond kultúry n.f.
          Dostojevského rad 2550/19, 811 09 Bratislava
          IČO: 45737827
          neinvestičný fond
  b) adója 2%-nak összegét
 5. Mindkét nyomtatványt – a Nyilatkozatot és az Igazolást (Potvrdenie o zaplatení dane, Vyhlásenie) – juttassa el a lakhelye szerinti adóhivatalba
  * Amennyiben adója 3%-ról nyilatkozott, a legalább 40 órányi önkéntes munkát igazoló nyomtatványt is csatolni kell a Nyilatkozathoz.